Op donderdagavond 20 december hebben we mogen zingen voor de gasten van het hospice in Beekbergen. We zijn geraakt en dankbaar dat we deze avond samen mochten doorbrengen.

 

 

Dinsdagavond 18 december, gezongen voor de bewoners van Wonen bij september in Apeldoorn. Ook hier werden we warm verwelkomd en werd het een sfeervolle avond met dito nazit. Veel positieve reacties.

 

 

Op vrijdag 14 december hebben we gezongen voor de bewoners van Wonen bij September in Twello. We hebben genoten van het enthousiasme waarmee de bekende kerstmummers werden meegezongen. De serre was helemaal in kerstsfeer gebracht en allen werden getracteerd op een glas glühwein. Een “warm” kerstconcertje.

 

 

Dinsdagavond 11 december j.l op afdeling Zilverbeek van Casa Bonita ons kerstrepertoire gezongen. Een reactie was “Jullie hebben zoveel intimiteit gebracht vanavond......”. Er werd door meerdere bewoners meegezongen bij diverse kerstliedjes. Fijn om te kunnen doen!

 

 

Vanmorgen gezongen in het kader van de Culturele Pleinmarkt 2018 in en rondom Orpheus in Apeldoorn

 

 

Cultuur bij je buur 2018

Dit weekend 6 optredens gedaan op twee locaties. Fijne reacties van veel bezoekers. Mooie feedback gekregen en een uitnodiging voor een optreden in Nunspeet

Lees meer »